Grant Thornton Netherlands

Een full-service dienstverlening voor het fusie en overname proces


Over ons

Het Corporate Finance team van Grant Thornton beschikt over een full-service dienstverlening voor het fusie en overname proces. Met een team van ca. 20 adviseurs bieden wij complete aankoop- en verkoopbegeleiding aan, inclusief de voorbereiding en integratie ondersteuning. Kwesties die voor u wellicht ‘once in a lifetime’ voorkomen, zijn voor onze specialisten dagelijks werk. Gedurende het gehele proces staat de vraag ‘waar wordt de ondernemer zelf blij van?’ centraal in onze dienstverlening.

Naast fusie en overname advies hebben we een breed scala aan specialistische dienstverlening zoals waarderingen, financiële, fiscale, juridische, IT en pensioen (vendor) due diligence. Onze teams leveren toonaangevende expertise in het doorgronden van complexe organisaties. Mede door ons internationale netwerk zijn wij juist ook in staat transacties in een internationale setting te begeleiden.

Het internationale netwerk van Grant Thornton
Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 53.000 professionals in meer dan 130 landen. Wereldwijd nemen we een zesde positie in.

Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen 550 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaat gedreven mentaliteit.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1924

Aantal adviseurs:

550

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch Advies, Recovery, Due Diligence, Carve-Out en Integratie Begeleiding, Vendor Assistance, Management Buy-Out

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Grant Thornton Netherlands

location-icon Gedempte Zalmhaven 4
3011 BT Rotterdam
company-image

Referenties

Hillson B.V.

Verkoop

15-05-2019

Bouw & installatietechniek

Holland-Haag B.V.

Management buy-out

29-05-2019

Detailhandel

Instruct B.V.

Verkoop

21-05-2019

Zakelijke dienstverlening

Aangesloten bij Brookz sinds 29 oktober 2016

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

0

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

1

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Gedempte Zalmhaven 4

3011 BT Rotterdam

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

De Passage 150

1101 AX Amsterdam

+Toon alle adressen -Toon minder adressen