Johnson Advisory

Your result driven advisor

Over ons

JOHNSON Advisory is een corporate finance adviseur gericht op Debt & Capital en M&A advies en brengt ondernemers, investeerders en financiers bij elkaar. 

JOHNSON Advisory biedt onder Debt & Capital advisory professioneel advies aan startup, scale-up en gevestigde ondernemingen om voor uw onderneming tot een optimale financieringsoplossing te komen.

Onze resultaatgerichte aanpak is gericht op het doorgronden van de belangrijkste value drivers van uw onderneming en de dynamiek van de sector waarin uw onderneming actief is. Hierdoor kunnen we een goed beeld vormen van de financiële performance en een passende financieringsconstructie voor uw onderneming voorstellen. 

Gezien het uitgebreide aanbod van financieringsproducten is het belangrijk een juiste afweging te maken welke type financiering past bij uw financieringsbehoefte. Daarnaast is het belangrijk stil te staan bij de voorwaarden en condities van verschillende financiers.

Johnson Advisory heeft toegang tot een uitgebreid netwerk van financiers zoals banken, factoringmaatschappijen, leasemaatschappijen, debt funds en investeringsmaatschappijen gericht op venture capital en private equity zowel in Nederland als in het buitenland.

Johnson Advisory kan u adviseren bij de volgende financieringsvraagstukken:

  • Groei financiering: Voor het realiseren van uw groei ambities zoals internationale uitbreiding, ontwikkeling en introductie van nieuwe producten of diensten, uitbreiden van uw productiecapaciteit door aanschaf van een machinelijn. 
  • Acquisitie financiering: Indien u als DGA uw onderneming wenst over te dragen door middel van een Management Buy Out (MBO) of Management Buy In, uitbreiding wenst te realiseren door middel van een bedrijfsovername of uw onderneming een buy en build strategie heeft. 
  • Werkkapitaal financiering: Optimaliseren van uw werkkapitaal kunt u bereiken door o.a. het aantrekken van voorraad of debiteuren financiering, valuta risico’s af te dekken.
  • Herfinanciering of herstructurering: Tijdig de voorwaarden van lopende financieringen tegen het licht houden kan u financieringskosten besparen en uw financieringsstructuur optimaliseren. In tijden van economische neergang kan de financiële performance van uw onderneming vragen om herstructurering van uw bestaande financieringsstructuur om de continuïteit van uw onderneming niet (verder) in gevaar te brengen. 
  • Onroerend Goed financiering: Als u wenst te investeren in een nieuw bedrijfspand of uw huidige pand wilt verbouwen.

Contact met de adviseur

Johnson Advisory is sinds 2018 gespecialiseerd in financieringen en gevestigd in Den Haag. Neem contact op via Brookz
Johnson Advisory
Tollensstraat 101
2513 GD Den Haag
Opgericht:
2018
Aantal adviseurs:
1
Dienstverlening:
Financieringsadvies, Aankoop- en Verkoopbegeleiding, Corporate recovery en Venture capital fundraising voor startups en scale-ups
Aangesloten bij Brookz sinds:
24 oktober 2019

Contactpersoon:

Adressen:

Bezoek- en postadres

Tollensstraat 101

2513 GD Den Haag