KampsVanBaar Advocaten

Deal!


Over ons

KampsVanBaar Advocaten is een ondernemingsgericht kantoor gevestigd te Sittard. We verlenen juridische assistentie aan ondernemers, ondernemende instellingen en particulieren in en buiten de regio. Ons specialisme is breed: alle kwesties waar een ondernemer tegenaan kan lopen of vragen over kan hebben. Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Arbeidsrecht, Familierecht, Huurrecht, Faillissementsrecht.

KampsVanBaar Advocaten denkt mee, geeft advies, voorkomt geschillen maar kan ook voor u procederen. Onze 13 advocaten, 3 juridisch medewerkers en 5 ondersteunende professionals vormen een gedreven team. We zijn niet alleen juridisch adviseur. Wij zijn ook strategisch partner en denken mee over de ontwikkelingen binnen een onderneming of over ambities van de klant. 

De kracht van KampsVanBaar Advocaten is niet alleen het doorzien van de juridische elementen van een vraagstuk. Juist ook het met cijfermatige onderbouwing zijn van strategisch adviseur, geeft een meerwaarde aan het advies en aan de verdere begeleiding. De kennis en de toepassing van het recht zijn daarbij instrumenten die ten dienste staan aan het bereiken van de strategische en bedrijfseconomische doelstellingen van de ondernemer.

Bij overnametransacties wordt nauw samengewerkt met alle disciplines die in de specifieke overnametransactie erbij betrokken (dienen te) zijn. Het liefst werken wij vanaf het ontstaan van het overname-idee al samen met de ondernemer om zo van den beginne aan vorm te geven aan dit intensieve proces en de valkuilen te vermijden. Het doel is de transactie te doen slagen, waarbij flexibiliteit en creativiteit in denken en doen voorop staan. 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1992

Aantal adviseurs:

14

Dienstverlening:

Juridisch advies, insolventie en gerechtelijke procedures

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

KampsVanBaar Advocaten

location-icon Wilhelminastraat 25
6131 KL Sittard

Aangesloten bij Brookz sinds 24 oktober 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Wilhelminastraat 25

6131 KL Sittard