Succesvolle begeleiding aandelenovername Kreuze Telecommunicatie

Succesvolle begeleiding aandelenovername Kreuze Telecommunicatie

Beschrijving

Per 31 december 2021 hebben Ceriel Roland en Mischa Walraven de resterende aandelen Kreuze Telecommunicatie B.V. overgenomen van Noël Luijten. Koenen en Co mocht hen begeleiden bij de aandelenovername gedurende dit management buy-out-traject.

Sinds 1991 is Kreuze uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke communicatieadviseurs van het zuiden van het land. Kreuze is een dienstverlener die adviseert, ontzorgt en integreert op het gebied van communicatie. Een hecht team van circa 40 professionals bedenkt slimme oplossingen voor haar ruim 3.000 klanten, waardoor deze organisaties beter bereikbaar worden. Zo zijn medewerkers altijd verbonden, met hun klanten én met elkaar.

Aankoopbegeleiding

Koenen en Co Corporate Finance heeft Ceriel Roland en Mischa Walraven volledig mogen begeleiden bij de aandelenovername gedurende dit MBO-traject. Het team van Koenen en Co bestond uit Silvano Cergnul, Sergej Ludwiczak en Pascal Hartmann. Wij kijken terug op een aangenaam traject. Natuurlijk wensen wij Ceriel en Mischa, samen met hun team, alle succes voor de toekomst met dit mooie bedrijf.

De nieuwe eigenaren over het MBO-traject: 'De begeleiding van Koenen en Co tijdens het gehele traject is voor ons zeer waardevol geweest. Mede dankzij hun inzet is het traject tot een uitstekend einde gekomen en hebben wij onze toekomstvisie kunnen realiseren. Waarvoor onze dank!'