Koenen en Co Corporate Finance begeleidt Dolmans Landscaping Group bij overname Den Boer Groenprojecten

Koenen en Co Corporate Finance begeleidt Dolmans Landscaping Group bij overname Den Boer Groenprojecten

Beschrijving

Per 1 januari 2021 heeft Dolmans Landscaping Group uit Bunde Den Boer Groenprojecten uit Krimpen aan den IJssel overgenomen. Met de overname van het in Zuid-Holland gevestigde Den Boer Groenprojecten heeft Dolmans Landscaping Group landelijke dekking bereikt in haar 60-jarige jubileumjaar. Algemeen directeur Erwin Janssen: “Een nieuwe mijlpaal en extra kroon op dit voor ons zo bijzondere jaar.” Koenen en Co wenst Dolmans Landscaping Group heel veel succes met deze mooie aanvulling op haar onderneming!

De komende jaren blijft de naam Den Boer Groenprojecten bestaan. De 70 medewerkers, die het bedrijf in dienst heeft, worden mee overgenomen. Ook Jan den Boer zelf blijft de komende drie jaar aan het roer van de vestiging in Krimpen aan den IJssel. “Wij vinden continuïteit richting personeel en klanten erg belangrijk. Het is daarnaast fijn te kunnen bouwen op een hardwerkende en succesvolle ondernemer met zoveel kennis en expertise als Jan”, vertelt Erwin Janssen.

Aankoopbegeleiding

Het team van Koenen en Co dat Dolmans Landscaping Group heeft begeleid gedurende het aankooptraject werd aangestuurd door Erwin Weerts en Silvano Cergnul. Financieel directeur Joshua Croonen over de aankoopbegeleiding van Koenen en Co:

“De begeleiding van het betrokken en vakkundige team van Koenen en Co heb ik als heel prettig ervaren. Vanuit de verschillende expertisegebieden werd door deskundige professionals goed met ons als koper meegedacht en dit heeft ertoe geleid dat we de transactie succesvol hebben volbracht. Naast de professionele begeleiding heeft de persoonlijke aandacht, flexibiliteit en ondersteuning van Erwin Weerts en Silvano Cergnul eraan bijgedragen dat alle gestelde deadlines zijn gehaald en iedereen terugkijkt op een prettig aankooptraject. Kortom, ik ben zeer tevreden over de handelswijze en begeleiding van Koenen en Co.”

Dolmans Landscaping Group

Dolmans Landscaping Group is een familiebedrijf dat al 60 jaar actief is in ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van  buitenruimten en bijbehorende civieltechnische projecten. Met momenteel circa 1.000 medewerkers, een omzet van 75 miljoen euro en 14 vestigingen in Nederland en België behoort Dolmans Landscaping Group tot de grotere groenvoorzieningsbedrijven van Nederland en België.

Den Boer Groenprojecten

Den Boer Groenprojecten is een familiebedrijf dat sinds 1996 actief is in boomverzorging, groenvoorziening en speelvoorzieningen en realiseert inmiddels een omzet van 8 miljoen euro. Het bedrijf is onder andere actief in aanleg- en onderhoudsprojecten voor gemeenten en semi-overheden in de provincie Zuid-Holland.