Law&Pepper Advocaten

Een kantoor met pit in de zaak

Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht & vennootschapsrecht, financieel recht & insolventierecht en huurrecht & vastgoed. Professionele partijen zoals bedrijven, banken, institutionele beleggers en woningcorporaties weten hun weg naar Law&Pepper Advocaten te vinden.

Wat past bij u?
Uw belang staat voor ons altijd voorop. We onderzoeken wat écht belangrijk is voor u als cliënt en geven adviezen die daarbij aansluiten, met inzet van onze juridische kennis en expertise. Als er geprocedeerd moet worden doen we dat, maar de praktijk leert dat u daarmee lang niet altijd het beste af bent. Wij zoeken met u naar realistische en haalbare oplossingen. Dit zijn de gebruikelijke routes en ook de ongebruikelijke alternatieven, waar u mogelijk zelf nog niet aan had gedacht.

Keuzes maken
Ook maakt ons kantoor soms uitgesproken keuzes. Zo laten onze specialisten op het gebied van financieel recht en insolventierecht zich niet tot curator benoemen. Sommigen noemen dat eigenzinnig. Wij vinden vooral dat we alles moeten doen om onze cliënten goed te bedienen. Als daar niet-alledaagse keuzes voor nodig zijn, dan adviseren wij die graag.

Internationaal netwerk
Law&Pepper Advocaten is aangesloten bij de Alliott Group. Dit is een internationale netwerkorganisatie die zich richt op de advocatuur, fiscale dienstverlening en accountancy. De 160 kantoren die onderdeel uitmaken van dit netwerk bevinden zich in 70 landen over de hele wereld. Deze kantoren zijn specialisten in hun vakgebied. Via dit internationale netwerk zijn wij in staat onze Nederlandse cliënten optimaal van dienst te zijn in het buitenland en helpen wij internationale cliënten hun juridische weg in Nederland vinden.

Kantoor adres:

  • Law&Pepper Advocaten
  • Paradijslaan 42
  • 5611 KP Eindhoven