Bol Corporate Finance

Wij maken het waar(d)!

Over Bol Corporate Finance 
Bol Corporate Finance brengt, met een ervaren en gedreven team, ondernemers in topvorm bij uiteenlopende vraagstukken. Vanuit de toekomstgerichte uitdaging of kans die u ziet als mens en ondernemer, begeleiden wij bij elke stap tijdens realisatie daarvan.

Het traject is altijd maatwerk of het nu gaat om het overdrachtsklaar maken van uw onderneming, de begeleiding tijdens het overdrachtsproces of de begeleiding bij de aankoop- en groeistrategie van uw bedrijf met de benodigde financiering. Wij zijn intens betrokken en denken vooruit bij iedere stap. Onze passie begint bij uw ambitie!

Expertise
Wij zijn de adviseur voor het MKB, waarbij het in ons DNA zit om de getallen van vandaag naar morgen en overmorgen te vertalen voor iedere MKB-ondernemer. Wij staan dichtbij onze klant, fysiek en juist ook emotioneel. We zijn echte klant- en familiekenners. Hiervoor is lef nodig, zowel van Bol als van haar klant, waardoor we samen werken aan betere toekomst.

Wij zijn zowel intern als in de markt onderscheidend in onze Topvorm-aanpak, waarbij de mens centraal staat. De mens als klant en ook de mens als medewerker, zodat iedereen ruimte krijgt voor zijn of haar kwaliteiten en acteert vanuit kracht en interesse, met als gemeenschappelijk doel het waarmaken van dromen en ambities van ondernemers en medewerkers. Dit doen wij dagelijks met de expertise van ruim 200 collega’s, vanuit vier vestigingen, met uiteenlopende vakdisciplines.

Expert columns

Contactpersonen

Bol Corporate Finance
 • Spoorstraat

  5831 CK Boxmeer

 • + toon alle adressen

 • Bijsterhuizen 3165

  6604 LV Wijchen

 • Eisenhowerweg

  5466 AC Veghel

 • Hoogakker

  5802 MA Venray