LEAN LAWYERS adviseert Product League 2Artboard 91

LEAN LAWYERS adviseert Product League

Product League heeft Valuga – The OutSystems Experts overgenomen. Product League is een onderneming die digitale oplossingen biedt. Het bedrijf helpt andere bedrijven toekomstbestendig te worden door kernprocessen in digitale producten te optimaliseren en te digitaliseren.

Valuga is nog maar een jong bedrijf en bestaat sinds 2016. Valuga heeft als missie om klanten te helpen bij hun digitale transformatie met behulp van OutSystems als de nummer 1 low-code technologie. Met het OutSystems-platform ontwikkelen experts snelle applicaties die alle data eenvoudig toegankelijk maken op een gebruiksvriendelijke manier.

Valuga bedient haar klanten op verschillende manieren, zoals door volledige agile teams in te zetten om digitale producten in OutSystems te ontwikkelen. Daarnaast zet Valuga OutSystems-professionals in om te helpen met de ontwikkeling en de architectuur en zet het consultants in om te helpen met UI/UX en de bedrijfsanalyse. Als laatste levert Valuga advies en onderhoud voor OutSystems applicaties.

Datum van de deal: 2021-04-01

Namens Lean Lawyers waren betrokken bij aankoop Product League

Martijn van Oort

Martijn van Oort