Lingedael Corporate Finance

Wij begeleiden bedrijfsovernames en alles wat daarbij komt kijken

Lingedael Corporate Finance

Lingedael Corporate Finance is aanbieder van hoge kwaliteit corporate finance dienstverlening opgericht door voormalige ABN Amro Corporate Finance medewerkers.     We hebben bewust gekozen voor de discrete, persoonlijke advisering door zeer ervaren partners, waarbij we doorgaans onder de radar opereren.

We zeggen gekscherend wel eens dat Lingedael het best te omschrijven is als een Mexicaans leger van alleen maar generaals, in dit geval de partners. Lingedael bestaat inderdaad alleen uit partners met meer dan twintig jaar ervaring, Wij hebben geen (senior) advisors, (junior) associates of assistenten. 

De partners zijn van het begin af aan bij het proces betrokken en doen alles zelf. Het is onze ervaring dat de kwaliteit dienstverlening het best gediend is als ervaren mensen van alles op hoogte zijn en gedurende het gehele traject beschikbaar zijn.

Wij hebben graag een intensieve samenwerking waarin we kort kunnen schakelen en efficiënt kunnen werken. We durven te zeggen dat we de kwaliteit van de grote kantoren realiseren, waar we vandaan komen, echter zonder hiervoor veel mensen in te schakelen en tegen lagere kosten. 

Groei is vanaf de start in 2002 dan ook niet ons doel geweest. Wij gaan voor trajecten waarbij we het verschil maken door goed advieswerk en persoonlijk contact.  

Kantoor adres:

  • Lingedael Corporate Finance
  • Maurick 1
  • 5261NA Vught