LXA The Law Firm

Een modern advocatenkantoor dat werkt voor ondernemers, ondernemingen en investeerders

Het Corporate/M&A team van LXA  focust zich op ondernemingen en investeerders en beheerst alle facetten van het ondernemingsrecht. Het team is met name gespecialiseerd in Fusies en Overnames, Joint Ventures, Venture Capital en Private Equity transacties. Wij beoordelen contracten, structuren en adviseren over alle voorkomende vennootschapsrechtelijke kwesties. 

Wij werken in multidisciplinaire teams, waarin alle krachten worden gebundeld die de zaak vereist. We begeleiden transacties van het prille begin tot de closing. We doen dat door gedegen procesmanagement en met een goed gevoel voor verhoudingen.

Wij zijn pragmatische advocaten die de ondernemer en de investeerder begrijpen. Wij adviseren helder en transparant, en met een duidelijke focus op resultaat. We nemen de cliënt bij de hand en geven richting in plaats van opties. 

Ons team heeft een indrukwekkend track record, zowel nationaal als internationaal en kan zich meten met de top van Nederland als het gaat om mid-size transacties. Klanten beschrijven onze advisering als creatief, gedurfd en eigentijds.

 

Kantoor adres:

  • LXA The Law Firm
  • Barbara Strozzilaan 362
  • 1083 HN Amsterdam