LXA The Law Firm - CAD Accent 2Artboard 91

Overnamespecialisten Roald Subnel en Marlijn Tacke hebben CAD Accent B.V. begeleid binnen dit verkooptraject. Deze overname kwam tot stand in nauwe en prettige samenwerking met Frank Schuurmans van Adagium en met Eric Vermeulen van AKD (fiscalisten).

CAD Accent is een toonaangevend leverancier van CAD- en BIM oplossingen in Nederland, Arkance Systems SAS is een specialistische dienstverlener voor Bouw, Infrastructuur en Industrie.

CAD Accent sluit zich aan bij Arkance Systems

CAD Accent, toonaangevende leverancier van CAD- en BIM-oplossingen in Nederland, gaat verder onder de vlag van Arkance Systems. Eigenaar Peter van Houwelingen heeft zijn aandelen op 1 november overgedragen aan het Franse bedrijf. “Een unieke kans om ons vak tot in lengte der jaren op het hoogste niveau te kunnen uitoefenen.”

Van Houwelingen spreekt van een geweldige stap voor zijn bedrijf en zijn medewerkers. De ontwikkelingen op de markt en de strategie van Autodesk – de belangrijkste leverancier van CAD Accent – vragen immers al enige tijd om schaalvergroting en kennisverdieping. Mede dankzij eigen software-oplossingen is CAD Accent weliswaar kerngezond, maar dat wil het ook tot in de verre toekomst blijven.

 

Datum van de deal: 2019-11-08