MannaertsAppels Advocaten

Ondernemende advocaten voor ondernemende cliƫnten

Over ons

Wilt u uw bedrijf verkopen of staat u op het punt een ander bedrijf over te nemen, dan moet u aan veel denken. MannaertsAppels staat u bij in het hele traject van een overname of fusie.

Rondom het traject bouwen we, voor zover nodig, een team met accountants, corporate finance-experts en advocaten op dat gedurende het hele traject samenwerkt met de adviseurs van de andere partij. Beide partijen hebben immers als doel om op constructieve wijze de beoogde deal te sluiten.

De advocaten van MannaertsAppels begeleiden met gepaste durf veelvuldig overnames. Door onze grote betrokkenheid bij een internationaal netwerk van advocaten genaamd EuroJuris, stoppen wij niet bij de landsgrenzen. Wij hebben korte lijnen met het buitenland om u ook internationaal te kunnen begeleiden. Daarom weten we wat speelt en hoe we een overname realiseren waarbij alle betrokkenen tevreden zijn.

In het traject houden we de grote lijnen in de gaten. We verplaatsen ons in uw situatie om de deal ook commercieel gezien zo voordelig mogelijk te sluiten. We zorgen daarbij altijd voor verantwoorde contracten waarmee we eventuele problemen in de toekomst zo veel mogelijk voorkomen.

Onze dienstverlening stopt niet na het traject. Door onze dynamische samenwerking tussen de verschillende secties gaan wij met onze interne kennis tot het uiterste voor de oplossing van uw juridische vraagstuk. Zo hebben wij een uitgebreide groep specialisten, waaronder universitaire docenten. Wij helpen u graag met onze secties corporate finance, corporate litigation, business structuring, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, ICT-recht, (privé)aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, bouwrecht en arbeidsrecht.

Contact met de adviseur

MannaertsAppels Advocaten is juridisch specialist in bedrijfsovernames en gevestigd in Tilburg. Neem contact op via Brookz
MannaertsAppels Advocaten
Spoorlaan 410
5038 CG Tilburg
Opgericht:
1961
Aantal adviseurs:
29
Dienstverlening:
Juridisch advies, Insolventie, Corporate finance, Corporate litigation, Business structuring, Intellectueel eigendom, Privacy en ICT
Sector specialisatie:
(Groot) MKB, Handel- en retailorganisaties, Logistieke organisaties, Vastgoedorganisaties en Informatie- en communicatietechnologiebedrijven
Aangesloten bij Brookz sinds:
23 december 2019


Social media
linkedin

Contactpersonen:

Mr. Toine van den Wildenberg

Mr. Toine van den Wildenberg
tel. 013 583 82 06
[email protected]

Adressen:

Bezoek- en postadres

Spoorlaan 410

5038 CG Tilburg