No Monkey Business

Verkoop je bedrijf met maximale waarde!

No Monkey Business

No Monkey Business
Denk je aan een exit? Overweeg je om je bedrijf te verkopen? Doe het dan goed! Zorg ervoor dat je waarde creëert voordat je de markt op gaat. Je hebt je ziel en zaligheid in je bedrijf gestoken. Je verdient niet minder dan een Dream Exit en wij helpen je daarbij.

Met ondernemers aan de slag
No Monkey Business is geen traditioneel M&A kantoor. Al onze associates zijn namelijk ondernemers en hebben zelf een bedrijf gebouwd én verkocht. Ook het ophalen van investeringskapitaal is ons niet vreemd. Wij helpen je, als ondernemers onder elkaar, om  de beste versie van jouw bedrijf te creëren alvorens je aandelen verkoopt. Of dit nu is voor een exit of het ophalen van een investering.

4 Step Exit Program ©
Om ondernemers te kunnen begeleiden naar een Dream Exit, hebben wij een praktisch en doeltreffend programma ontwikkeld. Het 4-Step Exit Program© zorgt voor optimale waarde-creatie op weg naar een gedeeltelijke of volledige exit. Bij een gedeeltelijke exit gaat het vaak om het ophalen van groeikapitaal en het verkopen van een deel van de aandelen. Wat je ook gaat doen, een hogere waarde van je bedrijf geeft je een betere uitgangspositie.

Kantoor adres:

  • No Monkey Business
  • Van Eeghenstraat 202
  • 1071 GM Amsterdam