Ondernemer + Financiering - TPI B.V 2Artboard 91

De strategische heroriëntatie van BG leidde er toe dat de productie van RPCH ontmantelt zou gaan worden en waarbij BG zich volledig zou gaan focussen op haar corebusiness (verpakkings-, en beschermingsoplossingen) en beduidend minder op de extrusie-, en blow molding activiteiten.

In overleg-, en samenwerking met enkele klanten van het voormalig RPCH heeft het management het idee opgepakt om een deel van de productie onder te brengen in de nieuw opgerichte onderneming TPI B.V.

Inmiddels zijn de 1e machines overgeplaatst naar de nieuwe vestiging in Noord-Brabant en zal 2021 het jaar worden waarbij de productie weer op volle toeren zal gaan draaien.

Onze rol 
Ondernemer + Financiering trad op als adviseur-, en financieel regisseur van de oprichters-, en aandeelhouders van TPI B.V. in deze buy out.

 

De buy out door de directie van TPI B.V. kan toegevoegd worden aan onze referentielijst met buy outs en buy ins, MBO/ MBI waarbij ook direct gezien kan worden hoe dergelijke transacties financieel vorm worden gegeven.

Datum van de deal: 2020-08-01