Ploum

Verstand van zaken is meer dan juridische kennis


Over ons

Bij een koop, verkoop of fusie (joint venture) krijgt u als ondernemer te maken met uitdagingen en wellicht stevige discussies, van de eerste verkennende gesprekken tot en met de daadwerkelijke overdracht. U heeft baat bij een advocaat die het proces niet onnodig ingewikkeld maakt en gericht is op het eindresultaat.

De fusie- en overnamespecialisten van Ploum doen dit op de manier zoals u wenst en tegen vooraf duidelijk gemaakte afspraken over kosten. Waar nodig werken we vanuit onze geïntegreerde benadering nauw samen met de advocaten en notarissen van andere rechtsgebieden op ons kantoor.

Wij hebben alle juridische expertises in huis om het overnameproces van begin tot einde te begeleiden, inclusief specialisten op het gebied van het mededingingsrecht, het milieurecht, arbeidsrecht, huur- en onroerend goedrecht, privacy, etc. Dit alles met maar één doel: voor u zo snel en efficiënt mogelijk het beste resultaat halen. Zodat u weer snel kunt ondernemen.

Het fusie- & overnameteam van Ploum bestaat uit 7 partners (inclusief 2 notarissen) en ervaren medewerkers. Wij staan dagelijks koper en verkopers bij in een groot aantal sectoren, en in alle onderdelen van het overnametraject. Tevens treden wij regelmatig op voor private equity fondsen en andere investeerders.

Ploum is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in Rotterdam. Wij staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense en pragmatisch, gericht op bruikbare en duurzame oplossingen.

Klanten ervaren het voordeel van een fullservice kantoor waar met multidisciplinaire sectorteams gewerkt wordt, met het behoud van het karakter, de benaderbaarheid en de aantrekkelijke tarieven van een middelgroot kantoor. Ploum is een gedurfd advocatenkantoor dat snelle en aansprekende resultaten combineert met persoonlijke betrokkenheid. 

Bij Ploum geloven wij dat clienten in heldere taal willen horen wat de beste oplossing is. De ondernemersoplossing. De oplossing die werkt en vertrouwen geeft voor de toekomst. Juridische kennis is daarbij de basis en zakelijk instinct de kracht. Dit is Ploum. Dit maakt ons uw partner in business.

 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1995

Aantal adviseurs:

82

Dienstverlening:

Juridisch advies, Insolventie en Notarieel

Sector specialisatie:

(Renewable) Energy, Douane, handel, transport en logistiek, Bouw- en vastgoed, Technologie, media en telecom en Zorg

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Ploum

location-icon Blaak 28
3011 TA Rotterdam
company-image

Referenties

Auto Borchwerf

Verkoop

Automotive, transport & logistiek

Auto Poppe de Bevelanden B.V.

Aankoop

Automotive, transport & logistiek

Aangesloten bij Brookz sinds 17 december 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Blaak 28

3011 TA Rotterdam