Pot Jonker Advocaten

Uw partner in fusies & overnames


Over ons

Pot Jonker Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 25 gespecialiseerde en doortastende advocaten. Vanuit ons kantoor in Haarlem werken we al meer dan 90 jaar aan complexe zaken voor ondernemingen, investeerders, instellingen en de overheid.

Tot onze cliënten behoren grote (beursgenoteerde) ondernemingen (zoals BAM Groep, PostNL en Dutch Flower Group), maar wij zijn ook sterk geworteld in de regio en treden regelmatig op voor (regionele) start-ups, scale-ups, familiebedrijven en het MKB.

Wij onderscheiden ons door tegen concurrerende tarieven topkwaliteit juridische dienstverlening te bieden, op een praktische “hands on” manier. Onze advocaten zijn benaderbaar, kunnen snel schakelen en brengen problemen terug tot de kern. 

Pot Jonker Advocaten is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van geselecteerde advocatenkantoren.

Onze specialisaties
Wij werken op kantoor samen binnen de volgende gespecialiseerde secties: Onderneming & Insolventie, Overheid, Vastgoed & Aanbesteding, Arbeid & Medezeggenschap en IT, IE & Privacy.

Fusies en overnames bij Pot Jonker
Het begeleiden van transacties (fusies, overnames, management buy in’s / out’s, herstructureringen, investeringen en het opzetten van joint ventures) is een sterk gewortelde specialisatie binnen ons kantoor.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat transacties van begin tot eind soepel en snel te laten verlopen. Indien nodig werkt ons M&A team nauw samen met andere specialisten binnen ons kantoor (bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht, vastgoed, IT/IE en privacy). 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1930

Aantal adviseurs:

25

Dienstverlening:

Juridisch advies, Insolventie, Overnames (aan- en verkoopbegeleiding), Fusies, Management buy in / out, Investeringen, Herstructureringen, en Joint ventures

Sector specialisatie:

Food & Agri, Bouw en vastgoed, Transport en logistiek, Financiële dienstverlening en ICT

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Pot Jonker Advocaten

location-icon Nieuwe Gracht 124
2011 NM Haarlem

Aangesloten bij Brookz sinds 21 november 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Nieuwe Gracht 124

2011 NM Haarlem