QiViQ Juristen

Reorganiseren, herstructureren, saneren en doorstarten van MKB-bedrijven

Uw onderneming kan in een crisissituatie terechtkomen. Of bevindt zich daar al. Alles draait nu om snelheid en de juiste beslissingen om de onderneming weer op het goede spoor te krijgen en schade te beperken. In die situaties komt QiViQ Juristen vaak in beeld. Wij zijn actief met reorganiseren, herstructureren en doorstarten van bedrijven. Ondernemingen in het MKB, BV, VOF en eenmanszaak.

Inzicht en oplossing
QiViQ Juristen stelt de onderneming en de ondernemer centraal en acteert pragmatisch en daadkrachtig. Bewaart de rust en regisseert het proces, creëert inzicht en is steeds op zoek naar de juiste oplossing.

De schakel tussen probleem en oplossing
Doordachte communicatie met alle direct betrokkenen is van groot belang, zoals met leveranciers, maar ook met banken, belastingdienst en andere schuldeisers. Het is zaak dat zij vertrouwen krijgen om mee te werken aan een succesvolle oplossingsroute. Dat kan een sanering van schulden zijn, maar ook een geregisseerd faillissement met een doorstart. Wij zorgen dat 'wat moet gebeuren, gebeurt' en zorgen voor een optimale communicatie tussen alle betrokken partijen.

Kantoor adres: