RD+P Strategy & Finance

Grensverleggende adviseurs bij bedrijfsovernames, bedrijfswaarderingen en bedrijfsfinanciering.

RD+P Strategy & Finance is een onafhankelijk strategisch financieel adviesbureau voor middelgrote (familie)bedrijven, gespecialiseerd in waardecreatie en het begeleiden van waarderings-, investerings- en financieringsvraagstukken. In de laatste 20 jaar heeft Rick Denekamp, de oprichter van RD+P, expertise opgebouwd in veel verschillende sectoren, in binnen- en buitenland, met een track-record van meer dan 200 transacties. Bij cross-border transacties werken wij samen met teamOn Corporate Finance, een middelgroot kantoor met vestigingen in Spanje en Portugal.

Wij ondersteunen ondernemers met de volgende diensten:

  1. bedrijfswaardering & waardecreatie;
  2. koop- en verkooptransacties;
  3. bedrijfsfinancieringen.

In alles wat wij doen onderscheiden wij ons op de volgende drie ‘Unique Selling Points’:

Transparant
Wij staan voor duidelijke communicatie en formulering van wat we van elkaar mogen verwachten. Transparant, direct en eerlijk. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Grensverleggend
Wij zijn grensverleggend als het gaat om creativiteit, vasthoudendheid en toewijding. Wij luisteren naar wat onze klanten te vertellen hebben. Iedereen is uniek en RD+P levert daarom alleen maatwerk. Wij maken daarbij gebruik van ons eigen ontwikkelde Value Driver Raamwerk; dit reflecteert onze “Outside-in” benadering, gestructureerde manier van denken en stimuleert het creatieve denkproces.

Samen
Afhankelijk van wat nodig is, werken wij samen met Partners. Door co-creatie en samenwerking wordt de kwaliteit van onze oplossingen geborgd; samen bereiken we meer dan alleen.

Dealpublicaties

Contactpersonen

RD+P Strategy & Finance
  • Valckenboschlaan 45

    3707 CN Zeist