Schol & Gorter Advocaten

Schol & Gorter Advocaten is het kantoor op het gebied van ondernemingsrechtelijke en commerciële juridische dienstverlening en begeleidt en adviseert de ondernemer onder meer op het gebied van fusies & overnames. 

Schol & Gorter Advocaten begeleidt u bij de aankoop of verkoop van de onderneming. Vanwege de ruime ervaring in de fusie- en overnamepraktijk beschikt Schol & Gorter Advocaten over een uitgebreid netwerk van bankiers, accountants, fiscalisten en fusie- en overnamespecialisten, waardoor Schol & Gorter Advocaten u in elk stadium van het overnametraject van dienst kan zijn.

Schol & Gorter Advocaten is specialist op het gebied van bedrijfsovernames, zowel voor wat betreft aandelentransacties als activa-/passivatransacties, fusies, splitsingen, management buy-outs (MBO), management buy-ins (MBI) en het doorstarten vanuit een faillissement.

Schol & Gorter Advocaten heeft ruime ervaring met het juridisch begeleiden van bedrijfsovernames en zal u vanaf het prille begin van het overnametraject tot en met de feitelijke overname (het moment dat de juridische levering plaatsvindt) begeleiden.

Van oorsprong is ons kantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, fusies & overnames, insolventierecht en financiering & zekerheden. Door uitbreidingen in 2015 en 2016 zijn daaraan de specialisaties vastgoed, bouwrecht, huurrecht, privacyrecht (AVG), arbeidsrecht en personen- en familierecht toegevoegd. 

Dealpublicaties

Contactpersonen

Schol & Gorter Advocaten
  • Molenstraat 13

    7514 DJ Enschede