Schol & Gorter Advocaten


Over ons

Schol & Gorter Advocaten is het kantoor op het gebied van ondernemingsrechtelijke en commerciële juridische dienstverlening en begeleidt en adviseert de ondernemer onder meer op het gebied van fusies & overnames. 

Schol & Gorter Advocaten begeleidt u bij de aankoop of verkoop van de onderneming. Vanwege de ruime ervaring in de fusie- en overnamepraktijk beschikt Schol & Gorter Advocaten over een uitgebreid netwerk van bankiers, accountants, fiscalisten en fusie- en overnamespecialisten, waardoor Schol & Gorter Advocaten u in elk stadium van het overnametraject van dienst kan zijn.

Schol & Gorter Advocaten is specialist op het gebied van bedrijfsovernames, zowel voor wat betreft aandelentransacties als activa-/passivatransacties, fusies, splitsingen, management buy-outs (MBO), management buy-ins (MBI) en het doorstarten vanuit een faillissement.

Schol & Gorter Advocaten heeft ruime ervaring met het juridisch begeleiden van bedrijfsovernames en zal u vanaf het prille begin van het overnametraject tot en met de feitelijke overname (het moment dat de juridische levering plaatsvindt) begeleiden.

Van oorsprong is ons kantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, fusies & overnames, insolventierecht en financiering & zekerheden. Door uitbreidingen in 2015 en 2016 zijn daaraan de specialisaties vastgoed, bouwrecht, huurrecht, privacyrecht (AVG), arbeidsrecht en personen- en familierecht toegevoegd. 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2013

Aantal adviseurs:

5

Dienstverlening:

Juridisch advies, Insolventie, Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Schol & Gorter Advocaten

location-icon Molenstraat 13
7514 DJ Enschede

Referenties

Plegt Carrosserie Groep

Aankoop

13-09-2019

Automotive, transport & logistiek

Twentepoort Groep B.V.

Verkoop

01-07-2019

Automotive, transport & logistiek

SIMPoint

Verkoop

14-06-2019

IT, online & e-commerce

Aangesloten bij Brookz sinds 12 februari 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Molenstraat 13

7514 DJ Enschede

Contactgegevens