Schol & Gorter Advocaten heeft de aandeelhouder van Spelenderwijs Ede juridisch begeleid

Schol & Gorter Advocaten heeft de aandeelhouder van Spelenderwijs Ede juridisch begeleid

Beschrijving

Kinderopvangorganisatie Spelenderwijs Ede, met dertig locaties in de gemeente Ede, is overgenomen door Wij zijn JONG. De reden van de overname is dat Spelenderwijs haar kwaliteit wil borgen en toekomstbestendig wil blijven.

Spelenderwijs Ede is, zoals de organisatie zelf zegt, na een lang en intensief traject op maandag 20 januari 2020 aangesloten bij Wij zijn JONG. JONG staat voor JeugdOntwikkeling Nederland Groep. Deze organisatie heeft de ambitie om naast kinderopvang breder in te zetten op het verrijken van jeugdontwikkeling.

Toekomstbestendig

Spelenderwijs was te klein met een beperkte capacitieit om toekomstbestendig te blijven en de kwaliteit te borgen. Daarom is er gekozen voor de overname door Wij zijn JONG. ‘Een passende organisatie om Spelenderwijs Ede onder haar hoede te nemen’, stelt de organisatie.

Dezelfde visie

‘Zowel onze dienstverlening als ons werkgebied sluiten op elkaar aan. Bovendien delen we dezelfde visie: kinderen ontwikkelen zich het best wanneer het welbevinden en de betrokkenheid het grootst zijn.’

Skar

Spelenderwijs Ede gaat deel uitmaken van Skar, één van de vijf divisies van Wij zijn JONG. ‘De vertrouwde gezichten blijven zichtbaar op de werkvloer, waarmee continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening in Ede maximaal behouden blijven.’

Schol & Gorter Advocaten
  • Molenstraat 13

    7514 DJ Enschede