Schouten Advocaten

Toegevoegde waarde voor uw bedrijf


Over ons

Toegevoegde waarde voor uw bedrijf
Bij een bedrijfsovername spelen veel elementen een bijzondere rol. Het is vaak ook een ingrijpend proces voor de betrokkenen. Is de waarde van het over te nemen bedrijf wel goed bepaald? Wat zijn de mogelijke risico’s op de korte termijn en wat zijn de wettelijke kaders waarbinnen de contracten opgesteld moeten worden? Wat betekent de overname voor het personeel?

Bij Schouten-Advocaten krijgen we regelmatig achteraf te maken met vervelende situaties die vooraf vermeden hadden kunnen worden. Wanneer u op tijd een overname advocaat inschakelt, weet u zeker dat de overname goed geregeld en begeleid wordt. Ongeacht of u de kopende of verkopende partij bent, want zekerheid en duidelijkheid is belangrijk voor alle betrokken partijen.

Toegevoegde waarde bestaat tevens uit optimalisatie van het onderhandelingsresultaat. Schouten-Advocaten is hierin gespecialiseerd. 

Er is geen standaard procedure – daarom is een overname advocaat de juiste keuze
Wanneer er sprake is van een bedrijfsovername dan zijn er uiteraard verschillende standaard stappen die gezet moeten worden, maar heel belangrijk zijn juist de specifieke details die bij uw bedrijf of bij het over te nemen bedrijf horen die niet vergeten mogen worden. Volledigheid en juiste vastlegging zijn van groot belang.

Wordt het management uitgekocht? Fuseren de twee bedrijven in een nieuwe rechtsvorm of worden de aandelen ofwel de activa verkocht?

Alle structuren en mogelijkheden bieden voor- en nadelen. Door uw persoonlijke wensen samen te vatten met de commerciële bedrijfsinteresses en de wettelijke kaders, slagen wij bij Schouten-Advocaten in een sterke voortzetting van uw onderneming. Goed voor uw onderneming en goed voor u.

Transparantie en korte lijnen
Schouten-Advocaten probeert de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Het ijzer te smeden als het heet is. Uiteraard zonder dat we stappen in het gehele proces overslaan. Wij zijn te allen tijde het centrale aanspreekpunt en hierbij bieden we transparantie en houvast aan alle betrokkenen. Een overname van een bedrijf is een belangrijke gebeurtenis waar wij graag samen met u aan werken.

Bent u voornemens een bedrijf over te nemen? Of wilt u uw eigen onderneming verkopen? Schouten Advocaten helpt u graag verder. U kunt vandaag nog contact met ons opnemen, zodat we u vanaf de eerste stap kunnen begeleiden en voorzien van toegevoegde waarde.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1974

Aantal adviseurs:

5

Dienstverlening:

Juridisch advies en Procederen

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Schouten Advocaten

location-icon Slotlaan 70-72
3701 GP Zeist

Aangesloten bij Brookz sinds 21 januari 2020

Contactpersonen

contact-img

Mr. R.S. Schouten

phone-icon+31306925014 email-icon[email protected]
contact-img

Mr. M.F. Schouten

phone-icon+31306925014 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Slotlaan 70-72

3701 GP Zeist