SmartFunding

Bemoei je met je eigen zaak

Over ons

SmartFunding ondersteunt MKB-ondernemers bij het aanvragen en verkrijgen van financiering. Met onze slimme aanpak vergroten wij de kans op een passende financiering. Hierbij ondersteunen wij ondernemers bij het ontwikkelen van een ijzersterke businesscase en bepalen in overleg de meest geschikte financieringsvorm. Zo kan de ondernemer zich concentreren op zijn of haar passie: ondernemen.

Welke vorm van financiering het beste bij de ondernemer past is uiteraard afhankelijk van wat er gefinancierd wordt, de specifieke situatie en mogelijke wensen. SmartFunding helpt bij deze afwegingen en opereert daarbij volstrekt onafhankelijk. Het uitgangspunt is het vinden van de meest geschikte financiering ongeacht de vorm. Hierbij kan gedacht worden aan bancaire, lease, factoring, crowdfunding of andere vormen van kapitaal.

Ons doel
Wij zien een groeiende behoefte aan alternatieve financieringsbronnen bij ondernemers doordat banken steeds minder financieren. Echte begeleiding en persoonlijk contact zijn hierbij onmisbaar. Met SmartFunding bieden wij lokale ondernemers op een toegankelijke manier advies en begeleiding bij het verkrijgen van een passende vorm van financiering. Wij werken hierbij compleet onafhankelijk en altijd vanuit het belang van de ondernemer.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2016
Aantal adviseurs:
5
Dienstverlening:
Financieringsadvies

Algemene gegevens

SmartFunding
E-mail ons

Referenties

Brownies&downieS
Financiering
15-02-2019
Horeca, toerisme & recreatie
Nais Brands
Financiering
15-08-2019
Groothandel

Aangesloten bij Brookz sinds June 15, 2020

Contactpersonen