QNP bundelt haar krachten met Techone

QNP bundelt haar krachten met Techone

Beschrijving

QNP is in handen gebracht van Techone. QNP is een toonaangevende speler op het gebied van innovatieve IT- en communicatieoplossingen. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en heeft een indrukwekkende klantengroep opgebouwd van MKB-bedrijven en zorginstellingen.

In de regio wordt QNP veelal herkend aan het moderne pand waarin het bedrijf is gehuisvest. Onze overnamespecialisten Koenraad de Klerk en Tom van Balen namen voor QNP de juridische kant van het verkooptraject voor hun rekening.

De mensen achter QNP

Dat zijn Henry de Bruijn en Theo van Rijen: 'Wij geloven dat QNP verdere stappen kan maken onder de vleugels van Techone. De samenwerking met Techone biedt nieuwe kansen en mogelijkheden voor ons team en klanten. Wij zijn trots op onze tijd als aandeelhouder bij QNP en geloven dat wij in Techone de juiste partner hebben gevonden om het stokje over te dragen.'

QNP zal vanuit het huidige pand in Breda als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van QNP betekent deze acquisitie dat de dienstverlening hetzelfde blijft en zij toegang krijgen tot het bredere productaanbod van Techone.

Techone als koper

De overname van QNP past volledig binnen de groeiambities van Techone (www.techone.nl) om de leidende IT-dienstverlener te worden voor het Nederlandse MKB.

Coert Coomans, CEO van Techone: 'Wij zijn zeer verheugd om QNP te verwelkomen in de Techone groep. QNP staat al jaren bekend om kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid, dit zijn kernwaarden die wij delen. Met de overname van QNP verstevigen wij onze positie in Zuid-Nederland en komen wij dichter bij onze ambitie om de leidende IT-dienstverlener te worden op de zakelijke markt.'

VDT Onderneemt met je mee

De overnamespecialisten van ons Team Bedrijfsstructuur, Koenraad de Klerk en Tom van Balen, hebben de juridische kant van het overnametraject voor hun rekening genomen. Ook dank aan Gerard Keetels van Witlox VCS Corporate Finance te Breda voor de prettige samenwerking.

VDT Advocaten
  • Hart van Brabantlaan 500

    5038 JA Tilburg