Service Technisch Beheer (STB) bundelt haar krachten met Terberg Verenigde Bedrijven

Service Technisch Beheer (STB) bundelt haar krachten met Terberg Verenigde Bedrijven

Beschrijving

STB, een betrouwbare specialist in klimaat technische installaties voor kantoor- en bedrijfsgebouwen, heeft zich aangesloten bij Terberg Verenigde Bedrijven. Onze overnamespecialist Ernst de Haan nam voor STB de juridische kant van het verkooptraject voor zijn rekening.

Dat zijn twee generaties van de familie Van Overdijk. Hans stond aan de wieg van het familiebedrijf in 1990, waarna in 2014 zijn drie zonen Paul, Marc en Ronald het stokje overnamen. Algemeen directeur Paul van Overdijk: 'De reden dat wij aansluiting zochten bij een grotere installatiepartij, is dat wij continuïteit willen waarborgen voor onze medewerkers en klanten. Met de aansluiting bij de groep bedrijven van Terberg krijgen wij de mogelijkheid om ons bedrijf verder te ontwikkelen. Ik blijf, net als mijn broers, actief voor STB en zal onveranderd blijven werken aan de groei van dit mooie bedrijf.'

De vestigingen van STB in Eindhoven en Houten blijven zelfstandig opereren. Algemeen directeur Paul van Overdijk van STB benadrukt daarnaast ook dat de naam en de mensen gelijk blijven.

Terberg Verenigde Bedrijven als koper

De overname van STB past volledig binnen de ambities van Terberg Verenigde Bedrijven. Edwin Dullaart, algemeen directeur van Terberg Verenigde Bedrijven: 'STB neemt een mooie positie in binnen het technische onderhoud en beheer in Nederland. Het is een mooi bedrijf met een rijke historie dat zich al decennialang op de technische markt bevindt. Hierdoor hebben de medewerkers heel veel technische kennis.'

Zo zijn ze echte specialisten op het gebied van klimaattechniek en beschikken ze ook over een montageafdeling die grotere (renovatie)projecten voor hun rekening neemt. Deze activiteiten zijn een mooie aanvulling op de diensten die Terberg Verenigde Bedrijven op dit moment levert. Daarnaast is ook de ligging erg gunstig.

'De huidige projecten binnen Terberg Verenigde Bedrijven focussen zich voornamelijk op Midden-Nederland en de Randstad. De ambitie was er al langer om uit te breiden naar het zuiden van het land. Door samen te werken kunnen wij de ambities van beide bedrijven gaan verwezenlijken', aldus Dullaart.

VDT Onderneemt met je mee

De overnamespecialist van ons Team Bedrijfsstructuur, Ernst de Haan, heeft de juridische kant van het verkooptraject voor zijn rekening genomen. Zie hier het track record van ons overname team. VDT dankt Hans, Paul, Marc en Ronald van Overdijk voor het vertrouwen en wenst hen succes in de toekomst! Ook dank aan Pascal Willems van WVO advocaten, die Terberg bijstond, voor de prettige samenwerking.

VDT Advocaten
  • Hart van Brabantlaan 500

    5038 JA Tilburg