Vestius Advocaten

Het ondernemerschap zit in onze genen


Over ons

Wij zien het zo: ondernemingsrecht faciliteert het ondernemerschap. Niet andersom. We kijken naar mogelijkheden. Niet naar onmogelijkheden. Het ondernemerschap zit in onze genen. We zijn niet alleen juridische specialisten, maar begrijpen ook wat de impact voor een ondernemer is van een transactie, een herstructurering of een juridisch geschil. We adviseren dan ook altijd met oog voor de context.

Wij zijn een niche kantoor dat specialist is op het vlak van fusies & overnames (M&A), venture capital en private equity transacties, corporate recovery en diverse vormen van strategische samenwerkingsverbanden zoals joint ventures. Daarnaast hebben we advocaten die zich intensief bezighouden met corporate litigation. Denk daarbij aan overnamegeschillen, (bestuurders)aansprakelijkheid, of geschillen binnen een onderneming of partnership.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2004

Aantal adviseurs:

14

Dienstverlening:

Fusies & overnames, Venture capital, Private equity, Management buy in/out, Exits, Financiering, Corporate Recovery, Joint ventures, Participatie-/aandeelhoudersovereenkomst, Juridisch due diligence, Herstructurering, Aandeelhouders-/samenwerkingsgeschill

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Vestius Advocaten

location-icon Herengracht 584
1017 CJ Amsterdam
company-image

Referenties

Vereniging Veronica/V-Ventures

Verkoop

11-04-2018

Media, reclame & communicatie

Montae

Verkoop

19-04-2018

Zakelijke dienstverlening

Qualizorg

Verkoop

14-02-2019

IT, online & e-commerce

Aangesloten bij Brookz sinds 08 mei 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Herengracht 584

1017 CJ Amsterdam