Vestius Advocaten

Het ondernemerschap zit in onze genen

Over ons

Wij zien het zo: ondernemingsrecht faciliteert het ondernemerschap. Niet andersom. We kijken naar mogelijkheden. Niet naar onmogelijkheden. Het ondernemerschap zit in onze genen. We zijn niet alleen juridische specialisten, maar begrijpen ook wat de impact voor een ondernemer is van een transactie, een herstructurering of een juridisch geschil. We adviseren dan ook altijd met oog voor de context.

Wij zijn specialist op het vlak van fusies & overnames (M&A), venture capital en private equity transacties, en diverse vormen van strategische samenwerkingsverbanden zoals joint ventures. Daarnaast hebben we advocaten die zich intensief bezighouden met corporate litigation. Denk daarbij aan overnamegeschillen, (bestuurders)aansprakelijkheid, of geschillen binnen een onderneming of partnership.

Chambers and Partners & The Legal 500
Vestius is opgenomen in twee toonaangevende juridische gidsen, die beide belangrijke referentie-instrumenten zijn voor kopers van juridische diensten. Het doel van deze gidsen is bovendien om bedrijfsjuristen te helpen bij het vinden van de juiste adviseurs via hun ranglijst van advocatenkantoren. Alleen de beste van de beste advocaten en advocatenkantoren worden in deze gidsen vermeld. Zie voor meer informatie www.chambers.com en www.legal500.com.

XLNC
Vestius is een van de founding members van XLNC, een internationale samenwerking tussen onafhankelijke accountants, juristen en management consultants die diensten leveren van hoge kwaliteit. XLCN biedt Vestius de mogelijkheid om klanten te verwijzen naar andere leden van XLNC. Deel uitmaken van dit netwerk helpt onze klanten om buiten Nederland zaken te doen, bijvoorbeeld in het geval van grensoverschrijdende fusies en overnames. Zie voor meer informatie www.xlnc.org.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2004
Aantal adviseurs:
12
Dienstverlening:
Fusies & overnames, Venture capital, Private equity, Management buy in/out, Exits, Financiering, Joint ventures, Participatie-/aandeelhoudersovereenkomst, Juridisch due diligence, Herstructurering, Aandeelhouders-/samenwerkingsgeschillen

Algemene gegevens

Vestius Advocaten
E-mail ons

Referenties

Vereniging Veronica/V-Ventures
Verkoop
11-04-2018
Media, reclame & communicatie
Montae
Verkoop
19-04-2018
Zakelijke dienstverlening
Qualizorg
Verkoop
14-02-2019
IT, online & e-commerce

Aangesloten bij Brookz sinds May 8, 2019