Wolff Belastingadviseurs

Fiscaal-juridische dienstverlening

company-image

Over ons

Wolff Belastingadviseurs is gespecialiseerd in het verzorgen van belastingadvies en fiscale rechtsbijstand op maat. Door dwarsverbanden te leggen tussen de verschillende relevante wetten, het overheidsbeleid en de jurisprudentie kunnen wij complexe fiscale problemen voorkomen en oplossen.

Wij bieden ondersteuning aan administratiekantoren, accountants en belastingadviseurs bij het oplossen van (complexe) fiscale vraagstukken van cliënten, maar werken ook rechtstreeks in opdracht van ondernemingen en ondernemers. Hoe onze werkzaamheden er uit zien, bepalen wij in overleg met u. Op die manier houdt u zelf de regie in hand.

Bij bedrijfsovernames adviseren wij op alle fiscale deelgebieden, en kunnen wij desgewenst ook een aansturende rol vervullen in het contact met andere zakelijke dienstverleners. Omdat overdrager en overnemer deels tegenstrijdige belangen hebben, raden wij aan dat alle partijen een eigen adviseur inschakelen.

Wie wanneer welke belasting betaalt, is immers van belang bij het vaststellen van de koopsom. In de praktijk zien wij vaak dat dit niet door alle partijen even goed wordt onderkend, met soms nare verrassingen tot gevolg. Van belang is al in een vroeg stadium bij een voorgenomen bedrijfsoverdracht de potentiële fiscale gevolgen in kaart te brengen.

Contact met de adviseur

Wolff Belastingadviseurs is fiscaal specialist bij bedrijfsovernames en gevestigd in Amersfoort. Neem contact op via Brookz
Wolff Belastingadviseurs
Utrechtseweg 223
3818 EE Amersfoort
Aantal adviseurs:
4
Dienstverlening:
Fiscaal advies en Fiscale rechtsbijstand
Aangesloten bij Brookz sinds:
16 juli 2020
Social media
linkedin

Contactpersonen:

Adressen:

Bezoek- en postadres

Utrechtseweg 223

3818 EE Amersfoort