Touch Network neemt Sparco International over

Beschrijving

YES Corporate Finance (“YES CF”) heeft de aandeelhouders van Sparco International B.V. (“Sparco”) met succes geadviseerd bij de verkoop van haar aandelen aan Touch Network B.V. (“Touch”). Denis Stranders, Paul von Stockhausen en het voltallige MT van Sparco zullen actief deel uit blijven maken van de Touch organisatie.

Over Sparco

Sparco bedient al bijna 20 jaar toonaangevende opdrachtgevers in Europa en levert effectieve loyaliteitsprogramma’s aan klanten in onder andere de sectoren Automotive, Bouw, Energie, Food, Gezondheidszorg, ICT, Luchtvaart en Telecom.  Sparco ontzorgt haar klanten door middel van een volledige geautomatiseerde catalogus integratie van een breed aantrekkelijk assortiment tot en met het ontwikkelen van een totale geïntegreerde loyaliteitsaanpak gebaseerd op data, inzichten en rendement maximalisatie. https://www.sparco.nl/

Denis Stranders / Paul von Stockhausen (DGA Sparco, verkopers):

“Voorafgaand aan de overname hebben wij meerdere gesprekken gevoerd en daaruit bleken sterke strategische samenwerkingsmogelijkheden, zakelijke voordelen en beter dienstenaanbod voor onze opdrachtgevers.  Bovendien sluiten de ambities en drive van Touch perfect aan op ons groeiscenario. Het samengaan zorgt voor een hele sterke positie in de loyalty markt en onze partners zullen direct profiteren van de uitbreiding van onze loyalty diensten en de sterke slagkracht op IT.”

Over Touch Network

Touch Network is een specialist in loyalty-, incentive- en promotieservices door de samenvoeging van Touch TVCC, Touch Incentive Marketing en Jibe Commerce.  Touch TVCC richt zich op promoties en programma’s voor klant- en medewerkerstevredenheid en Touch Incentive Marketing is een specialist in loyalty-marketing voor onder andere grotere supermarkten, warenhuizen, tankstations, pretparken, automerken en energieleverancier.

YES Corporate Finance
  • Blaak 34

    3011 TA Rotterdam

  • + toon alle adressen

  • Hooghiemstraplein 82

    3514 AX Utrecht