YES Corporate Finance - 4Dental

Beschrijving

YES Corporate Finance heeft de aandeelhouders van 4Dental Holding N.V. (“4Dental”) uit Arnhem succesvol begeleid bij de verkoop van een meerderheidsaandeel aan Curaeos B.V. (“Curaeos”).

4Dental
4Dental Tandtechniek is opgericht in 2005, na de fusie van vier gerenommeerde tandtechnische laboratoria. Momenteel heeft de onderneming vestigingen in 18 steden in Nederland en -via een deelneming- 9 steden in Thailand. 4Dental heeft ca. 300 medewerkers in Nederland en haar deelneming heeft meer dan 700 medewerkers in onder andere Thailand.

4Dental is na de fusie in 2005 uitgebouwd tot een top 3 speler in Nederland. Bovendien is haar deelneming de marktleider in Thailand met het grootste laboratorium van Zuidoost-Azië. Het is een succesvolle en winstgevende onderneming met een gecombineerde (Nederland en Thailand) omzet van circa € 30 mln.

Curaeos
Curaeos is de holding van een snelgroeiend dentaal platform met een breed scala aan activiteiten in Nederland, België, Denemarken, Duitsland en Italië. De organisatie is de grootste dentale speler in Europa en opereert onder diverse merken op basis van een uniek verticaal geïntegreerd businessmodel. Het Zweedse investeringsfonds EQT ondersteunt Curaeos in de realisatie van de Europese expansie met haar expertise en een internationaal netwerk.

YES CF heeft de aandeelhouders van 4Dental begeleid bij alle aspecten van de verkoop. Voor meer informatie, zie de link: www.yescf.nl

YES Corporate Finance
  • Blaak 34

    3011 TA Rotterdam

  • + toon alle adressen

  • Hooghiemstraplein 82

    3514 AX Utrecht