Assurantiekantoor

Verzekeringen, pensioenen, hypotheken en overige financiële diensten
Assurantiekantoor gespecialiseerd op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, overige financiële diensten. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 500.000
tot: € 20.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29882

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is bij voorkeur een Nederlands assurantiekantoor. Naast het zijn van een tussenpersoon tussen de verzekeringsmaatschappij en de klant, mag de onderneming breder actief zijn. De onderneming is specialist op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financiering, vermogensbeheer en/of overige financiële (advies-)diensten. De onderneming kan zich zowel op de zakelijke als particuliere markt richten.

Financieel
De onderneming is financieel gezond en beschikt over een stabiele klantportefeuille. De koper staat open voor zowel goed renderende ondernemingen, als ondernemingen met nauwelijks rendement. De strategische partij beschikt over voldoende middelen om de overname te financieren.

Transactie
Het overnemen van de gehele onderneming in de vorm van een aandelen- of activa/passiva-transactie geniet de voorkeur. Een gefaseerde overname is bespreekbaar. Onze klant is in staat om zelf in het management van de onderneming te voorzien, mits er voldoende ondernemende werknemers aanwezig zijn. Uiteraard kan in overleg ook worden besloten huidig management betrokken te laten blijven. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!