Ervaren enthousiaste ondernemer zoekt softwarebedrijf

Eigen gemaakte software met blije klanten
Gezocht wordt software bedrijf (geen startup), liefst eentje die gericht is op een bepaalde niche of sector (business to business). Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 500.000
tot: € 5.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25630

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar een softwarebedrijf (geen startup), het liefst ééntje die gericht is op een bepaalde nichemarkt of sector (business to business).

Onderneming
De eigenaar/oprichter heeft het bedrijf al meer dan 10 jaar. Hij wil op termijn weg of wil een deel of alles verkopen. Ook is het mogelik dat een medeaandeelhouder zijn aandelen wil verkopen. Het bedrijf heeft tevreden klanten die voor de langere termijn klant willen blijven en de onderneming heeft een goede reputatie. De onderneming verkoopt eigen gemaakte software die bedrijfskritisch is voor haar klanten die elk jaar betalen voor de software of upgrades daarvan.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.