Eigen gemaakte software met blije klanten

Gezocht wordt software bedrijf (geen startup), liefst eentje die gericht is op een bepaalde niche of sector (business to business). Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 5.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#25630

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar een softwarebedrijf (geen startup), het liefst ééntje die gericht is op een bepaalde nichemarkt of sector (business to business).

Onderneming
De eigenaar/oprichter heeft het bedrijf al meer dan 10 jaar. Hij wil op termijn weg of wil een deel of alles verkopen. Ook is het mogelik dat een medeaandeelhouder zijn aandelen wil verkopen. Het bedrijf heeft tevreden klanten die voor de langere termijn klant willen blijven en de onderneming heeft een goede reputatie. De onderneming verkoopt eigen gemaakte software die bedrijfskritisch is voor haar klanten die elk jaar betalen voor de software of upgrades daarvan.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.