Facilitair dienstverlener gericht op nichemarkt

Kopende partij zoekt meerdere bedrijven ter overname


Beschrijving

Voor een jonge en groeiende facilitair dienstverlener met een sterke positie in het onderwijs alsmede bij VVE‘s, zijn wij op zoek naar partijen die zich willen aansluiten/te koop zijn. 

Gezochte organisatie
De gezochte organisatie biedt integrale dienstverlening op het gebied van facility, huisvesting en hospitality  met een focus op onderwijs, en detacheert zowel operationeel facilitair personeel als professionals. Tevens bieden zij de mogelijkheid om het facilitair beheer geheel of gedeeltelijk uit te besteden.

Activiteiten
Huidige activiteiten zijn het verzorgen van de uitbesteding van huismeesterdiensten, conciërgediensten, total facility services, facility management, facility servicedesk, gebouwbeheer en projectmanagement voor huisvesting, facilitair, verhuizingen en vastgoed bij onderwijs, overheid en bedrijven.

Toegevoegde waarde
Onder meer verdiepen of verbreden van de flexpool, aandacht voor (ondersteunende) it-diensten naar de klant (eigen facilitair managementinformatiesysteem), buddy-systeem voor vervanging en sparren medewerkers, interne training van medewerkers.

Type bedrijven
Vergelijkbare onderneming met andere afnemersgroep dan wel een onderneming met hoofdzakelijk opdrachtgevers in het onderwijs, met nadruk op een ander dienstenpakket. Bijvoorbeeld sterk gericht op gebouwbeheer, OOP of financieel/administratieve functies. Schoonmaakbedrijven hebben niet de interesse, met uitzondering van bijvoorbeeld gespecialiseerde bedrijven in de scholen- of kantorenmarkt.

Type klanten
Onderwijsinstellingen dan wel bedrijfsmatige relaties waar vastgoed en/of invulling van flexdiensten een rol spelen.

Levensfase
Organisatie en mensen moeten verder ontwikkeld en uitgebouwd kunnen worden voor (versnelde) groei. Indien gewenst is het bespreekbaar dat de huidige ondernemer/eigenaar langere tijd verbonden blijft.

Reden voor verkoop
De ambitie die is geformuleerd lijkt lastig realiseerbaar met enkel autonome groei. Derhalve wordt additioneel uitgezien naar schaalvergroting middels overnames/participaties. Doelstelling is om binnen enkele jaren de omzet te verdubbelen.

Omzet

van: € 500.000
tot: € 1.500.000

Regio

Locatie anoniem

Branche

Zakelijke dienstverlening, Overig

Profielnummer

#25096

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!