Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Internationaal handelsbedrijf

Een onderneming met groeipotentie


Beschrijving

Een internationaal handelsbedrijf in een B2B/B2C-markt met onderscheidend vermogen, door bijvoorbeeld een eigen merk, eigen R&D, patenten, eigen productie of extra dienstverlening. De onderneming is succesvol en wil de volgende stap zetten in de ontwikkeling waarvoor groeikapitaal nodig is. De onderneming is niet afhankelijk van 1 afnemer of 1 leverancier.

Locatie
De onderneming is bij voorkeur in Nederland gevestigd, maar ondernemingen in België en West-Duitsland kunnen ook interessant zijn. Dochters in het buitenland zijn geen probleem.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf behaalt een omzet vanaf € 10.000.000 op jaarbasis. De onderneming heeft tussen de 40-100 FTE in dienst.

Bijzonderheden
Het bedrijf is groeiende of heeft een duidelijke potentie daartoe. De kwaliteit van de ondernemer is cruciaal. Het aanblijven van de huidige directeur-grootaandeelhouder, of een goede MBO kandidaat, heeft dus de voorkeur. Een minderheidsbelang behoort ook tot de mogelijkheden.

Profiel koper
Een private equity (familie) fonds. Van en voor ondernemers. Met een lange termijn visie dus zonder nadrukkelijke exit focus. 

Reden aankoop
De koper wil in bovenstaand type bedrijven investeren t.b.v een gezond, lange termijn rendement. 

Omzet
van: € 10,000,000
tot: € 0
Regio
Niet locatie gebonden
Branche
Groothandel, Participatie
Profielnummer
#21247