Personeelsindicatie vanaf 5 FTE

Marketingcommunicatie adviesbureau ter overname gezocht. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 4.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29499

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is een Nederlands marketingcommunicatie adviesbureau. Een business-to-business onderneming die zich richt op het grotere MKB, met een eigen marketing afdeling, heeft de voorkeur. De onderneming weet goed in te spelen op de wensen van haar klanten door creatieve oplossingen en kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. 

Open no-nonsense cultuur
De gezochte onderneming heeft een open no-nonsense cultuur. Naast een volledige bedrijfsovername, is ook een strategisch partnerschap bespreekbaar. De klant staat open voor samenwerking met partijen die groeiambitie heeft in het hogere segment. Aantal personeelsleden is niet doorslaggevend, maar minimale bezetting is 5 FTE.

Financieel
De gezochte onderneming is financieel gezond en beschikt over een stabiele klantportefeuille. Daarnaast zijn er minimaal 5 FTE in dienst. De klant staat open voor zowel goed renderende ondernemingen, als ondernemingen met nauwelijks rendement.

Eigen middelen
De zoekende partij is in staat om de overname te financieren vanuit eigen middelen in combinatie met een bankfinanciering.

Transactie
Het overnemen van de gehele onderneming in de vorm van een aandelen- of activa-passivatransactie geniet de voorkeur. Een gefaseerde overname is bespreekbaar.

Management 
De zoekende partij is in staat om zelf in het management van de onderneming te voorzien, mits er voldoende ondernemende werknemers aanwezig zijn. Uiteraard kan in overleg ook worden besloten huidig management betrokken te laten blijven. 

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.