Marketingcommunicatie adviesbureau

Personeelsindicatie vanaf 5 FTE


Beschrijving

De gezochte onderneming is een Nederlands marketingcommunicatie adviesbureau. Een business-to-business onderneming die zich richt op het grotere MKB, met een eigen marketing afdeling, heeft de voorkeur. De onderneming weet goed in te spelen op de wensen van haar klanten door creatieve oplossingen en kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. 

Open no-nonsense cultuur
De gezochte onderneming heeft een open no-nonsense cultuur. Naast een volledige bedrijfsovername, is ook een strategisch partnerschap bespreekbaar. De klant staat open voor samenwerking met partijen die groeiambitie heeft in het hogere segment. Aantal personeelsleden is niet doorslaggevend, maar minimale bezetting is 5 FTE.

Financieel
De gezochte onderneming is financieel gezond en beschikt over een stabiele klantportefeuille. Daarnaast zijn er minimaal 5 FTE in dienst. De klant staat open voor zowel goed renderende ondernemingen, als ondernemingen met nauwelijks rendement.

Eigen middelen
De zoekende partij is in staat om de overname te financieren vanuit eigen middelen in combinatie met een bankfinanciering.

Transactie
Het overnemen van de gehele onderneming in de vorm van een aandelen- of activa-passivatransactie geniet de voorkeur. Een gefaseerde overname is bespreekbaar.

Management 
De zoekende partij is in staat om zelf in het management van de onderneming te voorzien, mits er voldoende ondernemende werknemers aanwezig zijn. Uiteraard kan in overleg ook worden besloten huidig management betrokken te laten blijven. 

Omzet

van: € 500.000
tot: € 4.000.000

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie

Profielnummer

#29499

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!