Onderneming in promotionele artikelen

Omzetindicatie vanaf €500.000


Beschrijving

De gezochte onderneming is een Nederlandse leverancier van promotieartikelen en relatiegeschenken. Een business-to-business onderneming die zich richt op het grotere MKB, met een eigen marketingafdeling, heeft de voorkeur. De onderneming weet goed in te spelen op de wensen van haar klanten door creatieve oplossingen en kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. 

Cultuur
De gezochte onderneming heeft een open no-nonsense cultuur. 

Financieel
De gezochte onderneming is financieel gezond en draait jaarlijks minimaal € 500.000 omzet. De klant staat open voor zowel goed renderende ondernemingen, als ondernemingen met nauwelijks rendement.

Eigen middelen
De zoekende partij is in staat om de overname te financieren vanuit eigen middelen in combinatie met een bankfinanciering. 

Transactie
Het overnemen van de gehele onderneming in de vorm van een aandelen- of activa-passivatransactie geniet de voorkeur. Een gefaseerde overname is bespreekbaar. De zoekende partij is in staat om zelf in het management van de onderneming te voorzien, mits er voldoende ondernemende werknemers aanwezig zijn. Uiteraard kan in overleg ook worden besloten huidig management betrokken te laten blijven. 

Overname opties
Naast een volledige bedrijfsovername, is ook een strategisch partnerschap bespreekbaar. 

Omzet

van: € 500.000
tot: € 4.000.000

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie

Profielnummer

#29489

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!