Omzetindicatie vanaf €500.000

Onderneming in promotionele artikelen ter overname gezocht. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 4.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29489

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is een Nederlandse leverancier van promotieartikelen en relatiegeschenken. Een business-to-business onderneming die zich richt op het grotere MKB, met een eigen marketingafdeling, heeft de voorkeur. De onderneming weet goed in te spelen op de wensen van haar klanten door creatieve oplossingen en kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. 

Cultuur
De gezochte onderneming heeft een open no-nonsense cultuur. 

Financieel
De gezochte onderneming is financieel gezond en draait jaarlijks minimaal € 500.000 omzet. De klant staat open voor zowel goed renderende ondernemingen, als ondernemingen met nauwelijks rendement.

Eigen middelen
De zoekende partij is in staat om de overname te financieren vanuit eigen middelen in combinatie met een bankfinanciering. 

Transactie
Het overnemen van de gehele onderneming in de vorm van een aandelen- of activa-passivatransactie geniet de voorkeur. Een gefaseerde overname is bespreekbaar. De zoekende partij is in staat om zelf in het management van de onderneming te voorzien, mits er voldoende ondernemende werknemers aanwezig zijn. Uiteraard kan in overleg ook worden besloten huidig management betrokken te laten blijven. 

Overname opties
Naast een volledige bedrijfsovername, is ook een strategisch partnerschap bespreekbaar. 

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.