Onderneming op het gebied van metaalbewerking

In de maakindustrie
Gezocht wordt naar bedrijven in de maakindustrie waarbij de verwerking van metaal een rol speelt. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 1.000.000
tot: € 5.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28819

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Er wordt gezocht naar een bedrijf in de maakindustrie, waarbij de verwerking van metaal een belangrijke rol speelt. Bij voorkeur een bedrijf dat gevestigd is in de regio Noord-Brabant.

Kenmerken van het gezochte bedrijf
De gewenste organisatiegrootte varieert van 5 tot 15 personeelsleden. Het betreft een zelfstandige onderneming die zich specialiseert in de productie van een nicheproduct. De onderneming is daarmee een essentiële speler op de markt. Het is belangrijk dat de onderneming gezien wordt als een co-maker, die zeer gespecialiseerde deelproducten kan maken.

Financiële inbreng van de potentiële koper
Extra financiële inbreng van de koper is van toegevoegde waarde, wanneer de automatisering aan verbetering toe is. Bijvoorbeeld door de optimalisatie van de productie.

Profiel van de potentiële koper
De potentiële koper is een 38-jarige ondernemer die veel kennis heeft van de metaalbranche. Daarnaast weet hij veel over procesoptimalisatie en automatisering. Intelligent, ondernemend en rustig zijn eigenschappen die zijn persoonlijkheid het beste omschrijven. Momenteel is hij eigenaar van een productiebedrijf in de metaalsector. Hij wil graag voor 100% het nieuwe bedrijf overnemen en ziet dit als een uitbreiding van zijn huidige onderneming.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.