Productie- en handelsbedrijf in industrial equipment

Bij voorkeur in of om de provincie Gelderland gevestigd


Beschrijving

Een productie-/handelsbedrijf die actief is in het produceren/assembleren en leveren van machines en apparaten aan bedrijven uit de foodindustrie, welke bedrijven specifieke, kwalitatief hoogstaande wensen hebben.

Locatie
De onderneming is bij voorkeur in of om de provincie Gelderland gevestigd. De klantenkring is verspreid over Nederland en eventueel internationaal.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf behaalt een omzet tussen de € 1.000.000 en € 30.000.000 op jaarbasis. De onderneming heeft tussen de 3-20 FTE in dienst. Het bedrijf mag eventueel verliesgevend zijn, maar moet voor uitbreiding van de export schaalbaar zijn.  

Bijzonderheden
Het aanblijven van de huidige directeur-grootaandeelhouder na overname behoort tot de mogelijkheden. 

Profiel koper
Koper is voormalig eigenaar van een succesvol productie-/handelsbedrijf in industrial equipment. Hij beschikt over voldoende financiële middelen, een uitgebreid internationaal netwerk en een commerciële drive en focus op valuedrivers. Gespecialiseerd in het uitvoeren van reorganisaties en fusies en het implementeren en doorvoeren van verbeterprocessen. Vanuit zowel zijn academische bedrijfskundige opleiding als zijn ervaringsperspectief heeft hij de kwaliteiten en competenties om de onderneming te leiden en gewenste groei te realiseren.

Reden aankoop
Koper wil zijn expertise en middelen gebruiken om een mooie onderneming verder uit te bouwen.

Regio

Oost Nederland

Branche

Groothandel, Industrie & productie, Overig

Profielnummer

#21393

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!