Werkt internationaal of heeft de potentie daartoe

Te koop gezocht: Een hoogwaardig en gespecialiseerd softwarebedrijf met activiteiten als software & services, information broker. Contact via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#20423

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een hoogwaardig en gespecialiseerd softwarebedrijf met activiteiten als software & services, information broker en specialistische hardware in combinatie met software. De onderneming levert software of ‘in combinatie met software’, database, analytics, maar de basis is services.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf behaalt een omzet van meer dan € 5.000.000 op jaarbasis, met minstens 30 medewerkers in dienst (middenlaag aanwezig).

Bijzonderheden
De onderneming werkt internationaal of heeft de potentie daartoe.

Profiel koper
Een MBI-kandidaat (52) is een bewezen succesvolle entrepreneur. Hij is de oprichter en eigenaar (16 jaar) van zeer succesvol internationale softwareonderneming (130 medewerkers).

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.