Transportonderneming gezocht

Met 10 tot 50 trekkende eenheden


Beschrijving

Een Nederlands transportbedrijf dat gevestigd is in Midden-Nederland. Vanwege de wens om synergievoordelen te behalen en ter optimalisatie van de huidige bedrijfsvoering is deze partij op zoek naar een overname van een transportbedrijf.

Target
De gezochte onderneming is een Nederlands transportbedrijf met diverse grote opdrachtgevers. Het wagenpark van de gezochte onderneming bestaat uit 10 tot 50 trekkende eenheden. De onderneming is bij voorkeur actief als transporteur in de agrarische sector maar andersoortige vervoer kan zeker ook passend zijn. 

Bijzonderheden
De gezochte onderneming is bij voorkeur niet gebonden aan één bepaalde locatie maar verplaatsbaar ofwel gevestigd in Midden-Nederland.

Transactie
Het overnemen van de gehele onderneming, aandelen dan wel activiteiten, geniet de voorkeur. Onze klant is in staat om de overname te financieren vanuit eigen middelen in combinatie met een bankfinanciering.

Soort overname
Een gefaseerde overname is bespreekbaar mits op termijn 100% van de aandelen of activiteiten verworven kan worden. 

Verdere procedure
Graag komt de zoekende partij in contact met ondernemers die op korte of middellange termijn overwegen hun transportbedrijf te verkopen.

Omzet

van: € 1.000.000
tot: € 20.000.000

Regio

Midden Nederland

Branche

Automotive, transport & logistiek

Profielnummer

#29561

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!