Actief in groente, fruit, om- en verpakking, transport, tuinbouw en/of AGF

De gezochte onderneming is een Nederlandse uitzendorganisatie in groente, fruit, transport en AFG. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 25.000.000
tot: € 50.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#28791

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is een Nederlandse uitzendorganisatie actief in één van de (deel)sectoren groente, fruit, om- en verpakking, transport, tuinbouw en AGF en bevindt zich binnen een straal van 100 kilometer van Den Haag.

Management
De gezochte onderneming beschikt over een capabel (midden)management en is in staat om met hulp van de koper als zelfstandige onderneming binnen de groep te blijven draaien. Het betreft een onderneming met een platte organisatiestructuur en een open, eerlijke no-nonsense cultuur.

Financieel
De gezochte onderneming is financieel gezond en draait jaarlijks tussen € 25 en € 50 miljoen omzet. Koper is in staat om de overname van een onderneming met een dergelijke omvang te financieren vanuit eigen middelen in combinatie met een bankfinanciering.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.