Aanbieder van comfortabele kampeervakanties

Zoekt een businesspartner of investeerder
Glamping specialist zoekt Deelname/parnter of investeerder voor een nieuw concept. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 400.000

EBITDA

€ 100.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie
Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30817

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een nieuw initiatief van een tweetal moderne kampeer/glamping-accommodatieverhuurbedrijven met een zeer goede reputatie op het gebied van de verhuur van compleet ingerichte en comfortabele bungalow/safaritenten en mobile-homes/stacaravans. 

Bestemmingen
De reisorganisaties staan bekend om de kwaliteit van de vakantieaccommodaties op maar liefst meer dan 15 bestemmingen in Frankrijk, Italië, Luxemburg en Nederland. Op deze bestemmingen staan de “eigen” accommodaties.

Bijzonderheden
Er is een hoge waardering voor de open en directe communicatie naar de gasten toe en voor de hoge mate van klantvriendelijkheid en klantgerichtheid.

De investering 
Het betreft een project voor zomer/seizoen 2022. Het project heeft als hoofdzakelijk doel om een kampeerterrein of kleinschalig camping in eigendom te hebben. Op dit kampeerterrein/camping worden dan de nieuw ontwikkelde diensten aangeboden.

IM
Informatiememorandum/Informatieprospectus is voorhanden en zenden wij toe onder voorbehoud van gunning en het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil verdere groei van de onderneming financieren door een deel van de aandelen van het nieuwe project te verkopen. Eventueel intreding in de bestaande reisorganisaties ook bespreekbaar. 

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.