Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Adviesbureau in vastgoed en grondzaken voor overheidsinstellingen

In kaart brengen van oneigenlijk grondgebruik (snippergroen/snipperblauw)


Beschrijving

De onderneming legt zich toe op advies en begeleiding bij het optimaliseren van vastgoedportefeuilles en het in kaart brengen van oneigenlijk grondgebruik (snippergroen en snipperblauw). Dit in opdracht van grotere en kleinere overheidsinstellingen zoals gemeenten, waterschappen en provincies door heel Nederland met focus op het werkgebied in de Randstad, Utrecht en Noord-Brabant.  

Specialisaties
De twee specialisaties van de onderneming, te weten projecten grondzaken en maatschappelijk vastgoed, zorgen voor een stabiele basis en omzetverdeling, waarbij de focus op de volledige ontzorging van de opdrachtgever ligt.

Omzet
De omzet van 2019 bedroeg € 414.000 en voor 2020 wordt een verdubbeling van de omzet verwacht (zekere omzet van € 846.000 in 2020) met een EBIT% van meer dan 40%.

Contuïniteit
Met gedegen vakkennis en kundige adviezen waarborgt het team de continuïteit op de lopende projecten.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd in de Randstad.

Reden verkoop
De eigenaar wenst de activiteiten over te dragen om zich te kunnen focussen op andere activiteiten. De eigenaar zal de koper gedurende een vooraf overeen te komen periode goed begeleiden en inwerken.

Overnamesom
Koopprijs op aanvraag.

Geschikt voor
Een goede en solide groeimogelijkheid voor een strategische koper die zijn dienstenaanbod wenst uit te breiden. Ook een mooie mogelijkheid voor een MBI-er met expertise in de overheidsdienstverlening.