Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Ambulante handel in exclusieve damesmode

Uniek in kwaliteit en design


Beschrijving

Het bedrijf betreft een eenmanszaak die enerzijds via exclusieve fairs en beurzen en anderzijds via pop-up stores en een webwinkel haar exclusieve collectie dameskleding aanbiedt. De voor Nederland exclusieve merken verkeren in een groeifase. De prijsrange is in het midden- en hogere segment.

Bijzonderheden
Een aantal interessante en bekende merken hebben zich exclusief verbonden aan het bedrijf voor verkoop binnen Nederland. Een groot aantal merken zijn eco-gecertificeerd. De productie vindt plaats in Europa, Nieuw Zeeland en Peru.

Assortiment
Het assortiment richt zich op 40+ dames die zich de luxe van de aangeboden merken kunnen en willlen veroorloven. De onderneming kent veel vaste en frequent terugkerende loyale klanten. Mond-tot-mond reclame is sterk. Via een groot e-mailbestand worden klanten, die verspreid over het land wonen, regelmatig geïnformeerd. Jaarlijks brengt de onderneming haar eigen magazine uit waarin participerende fabrikanten hun collectie presenteren.  

Locatie
De onderneming is gevestigd in het oosten van het land maar is niet locatie-gebonden.

Reden voor verkoop
De onderneemster wil met het oog op de potentie die het bedrijf in zich heeft het stokje nu overdragen. Het is bespreekbaar om haar nog voor bepaalde tijd en bepaalde taken te binden aan de onderneming. Uitbreiding van het concept alsmede verkoopbenadering staan hierin centraal met het oog op de verkooppotentie.

Omzet
€ 235,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26780
Rechtsvorm
Eenmanszaak