State-of-the-art web-based software en app met veel groeimogelijkheden

Met een modulaire aanpak bedient de onderneming een groot aantal tevreden gebruikers. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 70.000

EBITDA

€ 45.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28405

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De moderne web-based software en apps bieden een geïntegreerde HR-oplossing, van het beheren van werknemers tot het verstrekken van loonstroken – en alles daartussenin zoals bijv. planning en urenregistratie. Met een modulaire aanpak bedient de onderneming een groot aantal tevreden gebruikers in verschillende segmenten en landen.

Mogelijkheden
Na het verfijnen van de software van het eerste prototype tot de huidige versie op basis van top-technologie wordt gezocht naar een nieuw thuis voor de software. Met extreem lage bedrijfskosten en veel onbenutte kansen is de software de ideale aanwinst voor een bedrijf dat de SaaS-markt wil betreden met een bewezen product en een bestaand klantenbestand.

Meer informatie?
Wanneer er de ambitie is om te innoveren en het volledige potentieel van de software te ontplooien terwijl je comfortabel maandelijks terugkerende inkomsten genereert. Neem dan contact op met de verkopende partij voor meer informatie.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.