Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

B&B annex Groepsaccommodatie Vulkaaneifel (Duitsland)

Sfeer, comfort en luxe


Beschrijving

Groepsaccommodatie (luxe vakantiehuis) 'Haus am Berg' in Bad-Bertrich (D), centraal gelegen in de Vulkaaneifel (D). De accommodatie is geschikt voor groepen tot 20 personen. Maar ook te exploiteren als Bed and Breakfast.De doelgroepen zijn families, vriendenclubs (bijeenkomsten, feesten en vakanties) en bedrijven (bijeenkomsten en sessies).

Bijzonderheden
Het object is met name geschikt voor een eigenaar/exploitant (gedacht wordt aan een echtpaar) die zich op locatie wil vestigen. In het gebouw is (naast de verhuurbare ruimten voor groepsaccommodatie) een volledig gescheiden en reeds ingerichte studio aanwezig. Dit voor de permanente bewoning door een (toekomstige) eigenaar/beheerder. Deze studio is totaal circa 35m2, waarvan living en pantry met keukenblok (circa 30 m2) en een eigen badkamer (circa 5m2).

Accomodatie
De groepsaccommodatie werd in de periode 2011 tot 2013 volledig (onder architectuur) gerestaureerd, gerenoveerd en ingericht. Vanaf 2013 wordt de groepsaccommodatie door de huidige eigenaar voor vakantieverblijven en bijeenkomsten verhuurd. De groepsaccommodatie annex B&B omvat 7 slaapkamers, 7 badkamers, een ruime woonkamer annex centraal gastenverblijf, een professionele keuken en een zonovergoten terras.

Bouwkundige uitvoering
De technische uitvoering is modern en up to date. Het gebouw is geïsoleerd met de meest recente en hoogwaardige materialen. De warmtevoorziening gebeurt met twee onafhankelijk thermisch gescheiden warmtepompen. Het gehele gebouw is voorzien van vloerverwarming.De groepsaccomodatie annex B&B is onmiddellijk en zonder technische aanpassingen of investeringen te gebruiken.

Bijzonderheden
Sfeer, comfort en luxe zijn belangrijke steekwoorden. De groepsaccommodatie is uniek in zijn directe omgeving. Deze is rustig gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van Bad Bertrich. Het toeristische centrum is op 300 m loopafstand bereikbaar. Historische stadjes als Cochem of Zell (beiden gelegen aan de Moesel) zijn binnen 30 auto minuten via toeristische routes te bereiken. In de directe nabijheid is een breed assortiment attracties: wandel- en moutainbikepaden, thermaalbaden, boottochten (Moesel), grotten, enzovoorts. Maar ook culinair biedt de omgeving een keur van mogelijkheden: terrassen, restaurants, konditoreien, weinstuben, enzovoorts. In de koop is inbegrepen de groepsaccommodatie (onroerend goed) inclusief inrichting (meubilair, A/V installaties, keukeninrichting en -apparatuur. Kortom, het geheel wordt gebruiksklaar opgeleverd.

Reden verkoop
De huidige eigenaren (woonachtig in NL) hebben (deels door huidige werkzaamheden en /of prioriteiten) geen/onvoldoende gelegenheid om deze groepsaccommodatie op een goede manier te verhuren (exploiteren) en de unieke mogelijkheden (bijvoorbeeld: het aanbieden van excursies en dagprogramma’s) verder te ontwikkelen en te benutten. Een eigenaar/exploitant (gedacht wordt aan een echtpaar) op locatie biedt een beduidend beter perspectief. Vandaar deze zoektocht naar een geschikte koper/overnemer.

Omzet
€ 175,000
Winst
EBIT € 114,000
Aantal FTE
1
Regio
Duitsland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Vastgoed
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23928