Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bedrijf met wereldwijd gepatenteerd product in relatiegeschenken, gadgets en souvenirs

Product reeds meer dan 30.000 keer verkocht, haalbaarheid aangetoond


Beschrijving

Gezocht naar een overname partij voor een nieuw product wat reeds meer dan 35.000 keer verkocht is in de eerste twee jaar, voornamelijk in Nederland. Product valt binnen de categorie relatiegeschenk, gadgets en souvenirs. Het product is gepatenteerd welke binnenkort verlengd moet worden, een mooi moment om het product te laten overnemen door een derde partij. Op dit moment is het in handen van de uitvinder, dus dit zal een eerste overname zijn.

Bijzonderheden
Een overname partij met reeds een assortiment aan relatiegeschenken/gadgets/souvenirs heeft de voorkeur. Een product naast het huidige assortiment verkopen is vele malen gemakkelijker en voordeliger. Uiteraard is dit ook een mooie mogelijkheid om een nieuwe markt open te breken met dit nieuwe product.

Product
Het product is compleet. Verpakkingen, patent, standaard fabrikanten, personalisatiemogelijkheden en marketing materiaal. De potentie van het product is erg groot. De doelgroep is ieder huishouden en organisatie in de (voornamelijk) westerse wereld. Prijs voor de consument tussen de 10 en 15 euro, kostprijs op aanvraag. Organisaties met een sterke marketing machine kunnen dit product in 'no-time'

Reden voor verkoop
De reden van de verkoop is dat de ondernemer dit bedrijf heeft opgericht naast zijn huidige bedrijf. Om een product wereldwijd te verkopen als enig product van de organisatie kost enorm veel energie. Qua tijd past dit niet meer omdat het andere bedrijf volop in de groei zit en in een totaal andere branche. Niet te combineren.

Omzet
€ 80,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26497
Rechtsvorm
B.V.