Bierbrouwerij Zeist

Met brouwhuis, vergisting tanks en moderne afvulmachine


Beschrijving

Het gaat hier om een activa deal; waarin de onderneming een Turn Key brouwerij aanbiedt zonder personeel. Het is een zelfstandige en complete bierbrouwerij met onder andere een brouwhuis, vergisting tanks en een zeer moderne afvulmachine. De brouwerij staat in Zeist provincie Utrecht. De koper kan direct beginnen.

Bijzonderheden
De brouwcapaciteit van de brouwerij is 700 Hl speciaalbier per jaar. Bij de deal zitten een groot aantal beproefde speciaalbier-recepten. Tevens zitten er twee speciaal bier merken in de deal met in totaal 9 verschillende soorten bier. Naast de eigen bieren zijn er een tiental huurbrouwers die hun bier naar tevredenheid bij de brouwerij laten produceren.

Instapklaar
De brouwerij is compleet ingericht met alle benodigde apparatuur om bier mee te brouwen. De koper kan direct starten met zijn eigen brouwerij. Zo is er bijvoorbeeld ook een bestelbus.

Klantenbestand
Ook is er een bestaand klantenbestand van meerdere, vooral lokale, horeca en detail handel zaken die reeds bier afnemen.

Doorstart
Uiteraard kan de huidige eigenaar assisteren bij een eventuele doorstart.

Bedrijfspand
Het bedrijfspand, waarin de onderneming is gehuisvest als brouwerij, heeft een afmeting ca 490 m2 vloeroppervlak. Hiervan 50 m2 kantoor, 50 m2 kantine en keuken en 390 m2 fabriekshal en opslagvloer. Verder beschikt het pand over 110 zonnepanelen voor de energie voorziening. Het pand kan worden gehuurd voor €2.500,- (ex BTW) per maand of worden gekocht voor de recente taxatie waarde van €450.000,-

Geschikt voor
In verband met de continuïteit zijn wij op zoek naar een geschikte ondernemers om de bierbrouwerij over te nemen. 

Vraagprijs
De vraagprijs is €300.000,- 

Omzet

€ 300.000

Aantal Fte

1

Regio

Midden Nederland

Sector

Agri & food, Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Profielnummer

#29374

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!