Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bistro met terras en (optionele) feestzaal

Sfeervolle en instapklare bistro met ruime parking


Beschrijving

Deze bistro met terras heeft een zeer goede ligging en bereikbaarheid in het centrum van Sint-Gillis-Waas. Kwalitatief aanbod aan dagverse producenten. Ruime parking op minder dan 200 meter. De instapklare zaak heeft een aangename inrichting en bewezen omzet. Reeds 27 jaar dezelfde uitbaters. De onderneming heeft een grote naamsbekendheid en sterke marketing.

Capaciteit restaurant
40 personen in het restaurant, terras 20 personen en sfeervol ingerichte wijnkelder voor 10 personen. Zeer ruime, perfect onderhouden keuken (koelcellen, ovens, stockeerruimtes, etc.). Vrij van brouwer of enig ander gelijkaardige contracten. De omzetindicatie is €400.000.

Woning
Ruime woning (duplex-appartement) op eerste verdieping met dakterras, 2 slaapkamers, badkamer en luxueuze keuken.

Feestzaal
Volledig gerenoveerde feestzaal met aparte keuken voldoet aan alle normen. Mogelijkheid tot aparte uitbating/verkoop feestzaal met afzonderlijke toegang.

Bereidheid eigenaars
De zaak is volledig over te nemen inclusief handelspand met bijhorend duplexappartement en achterliggende feestzaal (te bespreken). De eigenaars zijn bereid om gedurende een periode na de overname de transitie te faciliteren, afhankelijk van de noden van de overnemer.