Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Specialistisch bedrijfsadviesbureau

Bureau voor ondernemersadvies en financiële bedrijfskundige onderzoeken


Beschrijving

De onderneming is actief als bedrijfsadviesbureau met zijn specialisaties in:

  1. Ondernemers advies: de begeleiding en coaching van startende en gevestigde ondernemers waarbij het ondernemingsplan en de groei van de ondernemer leidend zijn
  2. Financieel bedrijfskundige onderzoeken: het toetsen van kredietaanvragen en geven van bedrijfseconomische adviezen.

Opdrachtgevers
Opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeenten en het UWV. Contracten worden via aanbestedingsprocedures gerealiseerd. Contracten kennen een meerjarige looptijd met vaste prijsafspraken. 

Reden verkoop
De onderneming is stabiel en winstgevend en heeft de potentie om zich verder te ontwikkelen. De huidige aandeelhouder is na meer dan 10 jaar toe aan een nieuwe uitdaging en zoekt een passende partij om de onderneming verder door te laten groeien. Daarbij is verkoper bereid om via een warme overdracht de werkzaamheden over te dragen

Financieel
Het bedrijf is volwassen, financieel gezond en stabiel. Het heeft een anticyclisch karakter. Het realiseert in economisch slechte jaren hogere omzet en winst. Het behaalde in 2017 en 2018 een omzet van € 462.000 respectievelijk € 488.000 met een EBITDA van € 40.000. De Latest Estimate 2019 ligt in de lijn van 2017-2018.

Transactie
De voorgenomen transactie betreft de verkoop 100% van de aandelen van de onderneming. Verkoper is bereid een warme overdracht te realiseren na de transactie. Overname in bedrijf heeft volledig verkoopmandaat. Op basis van een NDA is er een informatiememorandum beschikbaar bij serieuze interesse.

Omzet
€ 500,000
Winst
EBITDA € 40,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Locatie anoniem
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28543
Rechtsvorm
B.V.