Café in Midden-Friesland

Overzichtelijk en gezellig bruin café met een grote bar


Beschrijving

Aan de geheel heringerichte Kaden, (meer autoluw, grotere terrassen e.d.), in hét uitgaansgebied is het café gevestigd, temidden tussen een mooie diversiteit aan horecabedrijven en detailhandelszaken.

Bijzonderheden
Het café is een overzichtelijk en gezellig bruin café, (ca. 80 m²), met een grote bar prominent aanwezig uitkijkend over de ruimte met diverse zitjes en de stamtafel. De toiletgroepen bevinden zich achter in het bedrijf, waar ook een rookruimte is, (zie foto met scooter), en een pantry waar (kleine) snacks en hapjes worden gemaakt. Achter het bedrijf zijn diverse opslagmogelijkheden. Het bedrijf is ook “achterom” bereikbaar voor personeel en/of leveranciers.

Terras
Aan de voorzijde een terras , (ca. 50 personen), welke, door de grotendeels te openen pui, een mooi verlengstuk is van het café in zonnige tijden.

Gastenkring
Het café heeft een brede gastenkring met een groot gemeenschappelijk kenmerk, gezelligheid!! De verschillende activiteiten, met een grote dosis en diversiteit aan (live) muziek als hoofdmoot, maar o.a. ook darten en de Pubquiz zijn zeer populair.

Bedrijfwoning
Op de verdieping is een zeer nette bedrijfswoning, indeling: hal, ruime lichte woonkamer door de grote raampartijen aan straatzijde, keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche/toilet en een balkon. Kortom een sfeervol bedrijf, met ruime mogelijkheden. 

Regio

Noord Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2B en B2C

Profielnummer

#26871

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!